Jobs in life sciences

Quality projects associate

Ref. QPA
Function: Je bent het eerste aanspreekpunt van kwaliteit in implementatie-, optimalisatie- en veranderingsprojecten binnen het Center For Secondary Packaging.
Location: Puurs

The company:

Je komt in een cultuur terecht waarbij ownership een essentieel kenmerk is van elke collega. Het bedrijf wil vandaag uitblinken maar ook al denken aan morgen en daar pro-actief op inspelen. Zij geloven heel sterk in teamwerk. Om het werk te realiseren hebben ze elkaar nodig, helpen ze elkaar, dagen ze elkaar uit en delen ze kennis. “Hoge kwaliteit” is de rode draad in alles wat zij doen.

Iedere werknemer is mede-verantwoordelijk voor de kwaliteit van de geproduceerde geneesmiddelen.  De Quality Operations (QO) – Kwaliteitsfdeling heeft als rol om als onafhankelijke partij de kwaliteit te bewaken van alle aangekochte materialen, grondstoffen, alsook alle geproduceerde geneesmiddelen. Er wordt op toegezien dat de productie gebeurt volgens de geldende regels (Goede VervaardingsMethoden of GMP's) en dat alle geneesmiddelen voldoen aan de (strengste) wettelijke voorschriften.  Naast alle wettelijke opdrachten zorgt deze afdeling ook via een actief partnership voor de nodige ondersteuning van alle andere (technische) afdelingen naar continue verbetering van onze producten, processen, systemen en diensten.

Deze functie situeert zich binnen de kwaliteitsafdeling in het team dat de kwaliteitsaspecten behartigt binnen de projecten uitgevoerd in het Center voor Secondary Packaging (CSP).  Je voorziet alle betrokken teams binnen de verpakkingsafdeling van ondersteuning en expertise in het kader van kwaliteits- en GMP-compliancevereisten.  Met andere woorden, je waakt er – als onderdeel van een team – mee over dat alle verpakte en vervolgens getransporteerde presentaties van onze producten, alsook alle productielijnen en magazijnen aan de nodige kwaliteits- en compliancenormen voldoen. 

Je bent het eerste aanspreekpunt van kwaliteit in implementatie-, optimalisatie- en veranderingsprojecten binnen het Center For Secondary Packaging.

Job description:

Binnen deze rol heb je de gelegenheid om als team player alle aspecten binnen de verpakkingsafdeling te leren kennen, waarbij je de “QA-stem” vertegenwoordigt. Je komt in aanraking met een verscheidenheid aan productielijnen, met onze magazijnen, alsook met de specialiteiten rond het transporteren van onze finale verpakte goederen.

Met betrekking tot projecten binnen verpakking:

 • Ben je als onderdeel van de kwaliteitsafdeling het kwaliteitaanspreekpunt;
 • Werk je samen met alle betrokken teams, waaronder b.v. productie, engineering;
 • Bied je ondersteuning en expertise bij de creatie van de projectaanpak, waarbij je focus ligt op het waken over de kwaliteits- en compliancestrategie, die je borgt via contacten met het projectteam en de review van gecontroleerde documentatie.  Bij voorkeur zoek je hierbij onze klanten actief op om het te behandelen dossier of topic te bespreken aan b.v. de betrokken productielijn;
 • Ben je tevens de quality authority in de goedkeuring van SOP’s, validatiedocumenten, changes, risicoanalyses, enz.;
 • Evalueer je de impact van veranderingen en beslissingen op de gekozen of gevolgde aanpak en bestaande documentatie, processen en  procedures in analogie met bestaande regelgeving, standaarden en vereisten. 

Requested competences and skills:

Must

 • Universitaire opleiding ingenieur, farmacie of wetenschappelijke richting;
 • Je bent een team player en houdt van face-to-face contact met je teamgenoten en collega’s;
 • Je hebt een probleemoplossende, pragmatische aanpak met veel zin voor initiatief;
 • Communicatief sterk en klantgericht;
 • Je werkt zelfstandig, georganiseerd en accuraat;
 • Perfecte beheersing van het Nederlands en het Engels.

Zeker een voordeel

 • Ervaring in een kwaliteitsomgeving;
 • Ervaring in een GMP-omgeving;
 • Ervaring in project management.
© COPYRIGHT MINDCAPTURE BVBA · PRIVACY POLICY · LOGIN · WEBDESIGN GALIA